Què fem

Calàbria 66 és l’espai de referència sociocomunitària al barri. Un espai fet des de la ciutadania i per la ciutadania amb l’objectiu de fomentar la convivència, la solidaritat i la cultura, habilitant espais de confluència entre les diverses entitats i col·lectius que en formen part.

El treball de la federació, descansa sobre tres pilars fonamentals, fruit de la reflexió col·lectiva. Aquesta configuració té l’objectiu d’organitzar el treball i el projecte resultant dels diferents espais participatius, tot concretant-lo en propostes, activitats i projectes. Aquestes línies s’agrupen en els tres àmbits d’actuació següents:

Veïnatge, Educació i Artístic

Des d’aquests àmbits d’actuació, les entitats i col·lectius vinculats així com les veïnes i els veïns del barri, s’organitzen, tot generant debats, vehiculant propostes i promovent projectes que sorgeixen de la pròpia vivència i de les pròpies necessitats dels veïns i veïnes del barri.

Dins d’aquest marc el Punt Òmnia tira endavant projectes en tres àmbits d’actuació:

  • d’aprenentatge (amb formacions a gent gran per minimitzar l’escletxa digital, gent jove per despertar imquietuds ),

  • ocupabilitat (amb tallers de recerca de feina, CV, full de càlcul) i

  • acció comunitària (amb la ràdio comunitària RC66, formant part de la Taula Comunitària de Sant Antoni, donant suport a entitats i administracions).